Hoe werkt het?

Op welke manier kan ik boeken?

American Way Rentals verhuurt op verschillende 3 manieren:

  1. Ophalen in onze werkplaats
  2. Laten bezorgen
  3. Een tour incl. chauffeur en wagen

Wanneer betaal ik borg/eigen risico?

Veel (kleinere) voertuigen kunt u zelf ophalen. U dient dan over een trekwagen met gekeurde trekhaak te beschikken. Kogeldruk vanaf 150kg en 3500 kg trekvermogen.

Afhankelijk van de waarde van het gehuurde geldt er alleen bij zelf ophalen een borgsom (deposit). Deze moet vooraf betaald vworden.

Kan ik een maatwerk offerte opvragen?

Graag zelfs. Hoe goed de online software tegenwoordig ook werkt is het altijd verstandig vooraf even contact op te nemen om alles door te spreken. Vooral voor langdurige verhuringen en roadshows is maatwerk belangrijk. Het voorkomt dubbeltellingen en u bent verzekerd dat alles goed geregeld is.

Wat is een roadshow?

Een roadshow kunt u turn key bij ons boeken. Op basis van uw tourschema verzorgen wij de trailer met de gewenste inrichting voorzien van een passende trekwagen, een chauffeur en de benodigde begeleiding. Wij zorgen voor de meest economische routes en blijven desgewenst overnachten om tot de snelste routes te komen.

Hoe zit het met verzekering?

Als u onze trailers met uw eigen auto rijdt dan is deze meestal verzekerd op de polis van de trekwagen. U moet dit wel melden aan uw verzekering. Uiteraard dient u een all-risks verzekering op uw trekwagen te hebben. Indien de trailer niet achter uw auto hangt bijvoorbeeld tijdens een evenement of beurs dan moet u een aparte verzekering hiervoor sluiten. U bent aansprakelijk voor alle schades aan het gehuurde.

Indien wij zelf rijden dan verzorgen wij uiteraard alle verzekeringen voor u.